Over ons

Bea

Bea
Bea en Satchmo
Bea en Bonita

Satchmo

Satchmo
Satchmo
Satchmo

Bonita

Bonita
Bonita
Bonita

Takoda

Takoda
Takoda
Takoda

Ik ben Bea en sinds kindsbeen af enorm gepassioneerd door paarden.

 

Snel haakte ik af van de gangbare prestatiegerichte omgang met deze edele viervoeter en zocht mijn eigen weg in het anders en fijner omgaan met paarden.

 

Vanuit dit concept en begeesterd door wat een paard kan betekenen voor de mens nodig ik je graag uit voor een individuele wandeling in de vrije natuur onder  persoonlijke deskundige begeleiding met aandacht en respect voor jou en het dier.
De senior van de kudde, ruin, type Appaloosa, °05/1996.

Een gentleman van een paard, zowel voor z’n soortgenoten als voor de mens. De “stille” zachte kracht van m’n projectje. Rots in de branding en steun en toeverlaat voor de pony’s.

Satchmo is nog steeds inzetbaar voor de wandelingen met volwassenen.

De leading-lady van de kudde, merrie, type Welsh pony, °01/2005.

Een stoere dame met een peperkoeken hartje. Ontroerend met welke waardigheid ze haar taak volbrengt met de kinderen..

Bonita betekent “mooi meisje”, dit vond ik een meer dan gepaste naam bij zoveel schoonheid. Ik ontmoette haar als bij toeval in augustus 2013, het was liefde op het eerste gezicht.

De ukkepuk van het trio, Shetlander ruintje, °01/2000. Klein maar dapper. In z’n diepste wezen een speels, werklustig en welgezind ventje. Hij is een hele weg gegaan, sinds september 2013 heeft hij bij mij alle rust en ruimte gekregen om terug pony te mogen zijn. Niet vanzelfsprekend na jarenlange misbehandeling. Bijzonder om te zien hoe het vertrouwen in zichzelf, in mij, in het leven terug aanwezig is.

Takoda betekent “friend to every one”.